PIZZERIA BELLA ROSA

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 481 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizzeria Bella Rosa. Meer weten? Ontdek meer

12 jun 2022 om 21:14 Een paar weken geleden waren de pizza’s super. Nu lijkt het alsof ze een andere kok in de keuken hebben staan. Niet zo lekker - slechte reputatie.
11 jun 2022 om 20:26 Heerlijke pizza's
6 jun 2022 om 22:06 130 minuten gewacht op het bezorgen. Slechte ervaring. Ik raad het iedereen af hier te bestellen
5 jun 2022 om 20:24 2e keer dat wij hier besteld hebben en ook de 2e keer dat wij een haar in onze pizza vinden. Ook niet een bepaalde lekkere pizza. Helaas.
30 mei 2022 om 20:56 gevraagde tijd 19.15 snel bericht ontvangen uw bestelling is onderweg, dat bleek dus 2 uur te zijn bij bellen zeggen ze tis druk uiteindelijk geleverd 21.20 nooit weer
28 mei 2022 om 19:44 Meer dan 2,5uur moeten wachten. Jammer dat dit van tevoren niet is aangegeven want dan hadden we elders besteld.
27 mei 2022 om 20:11 De pizza's zijn heerlijk! Echter om 1800 uur aangegeven als bezorgtijd en dan pas om 1900 uur bezorgen, vind ik niet prettig.
27 mei 2022 om 19:21 Pizza voor 17.00 besteld en ze twee uur later maar zelf gaan ophalen. Heb ze 3x gebeld en steeds zou de bestelling zo bezorgd worden. Elke keer dat ik hier besteld heb is de wachttijd bizar lang. Elke keer komt er een ander excuus.
25 mei 2022 om 21:13 We zijn altijd erg tevreden over dit restaurant, allen dit keer jammer van de groentes, daar zat pasta doorheen en Parmezaanse kaas op. Ik vind de groentes normaliter geweldig lekker, nu vond ik het verschrikkelijk.
22 mei 2022 om 20:41 Lekker eten en goed warm.
5 mei 2022 om 19:48 Meer dan 2 uur moeten wachten helaas op het eten wegens enorme drukte. Begrijpelijk op bevrijdingsdag maar helaas zelf moeten bellen waar het bleef i.p.v. een telefoontje vanuit het restaurant. Verder heel goed eten en dus ondanks het wachten genoten
5 mei 2022 om 19:26 16:10 de bestelling geplaatst en heb de pizza om 19:25 mogen ontvangen